måndag 2 november 2009

á la mamma

En helg till har nu gått och det var med ett hiskeligt tempo! Mamsen har varit här och vi har haft det riktigt trevligt.
Jag har än en gång fått vara på det underbara som kallas teater. Det var en häftig show med lika häftig teaterplats som själva teater.
Jag och sällskapet har ätit gott, spankulerat på stan, drömt märkliga drömmar, pratat i sömnen och shoppat loss på kristianstads gator. Söndagen ägnades åt en välbehövlig återhämtning. Det blev spa med ansiktsmasker, kallbad, bastu och tjejprat. Sedan i ett nafs så var helgen över och måndagen stod och hägrade.

Nu är även måndagen passé och snart förhoppningsvis hela arbetarveckan så att en ny trevlig helg väntar. Här i skåne blåser det regn och löven har snart alla susat ner från träden. ICA Maxi har fått fram julsakerna och H&M har kommit med vårkatalogen. Allt i världen står galet snett och snart dansar vi väl till "nu är det jul här i vårt hus.." runt midsommarstången.
Kram på er alla!

1 kommentar:

Carina sa...

Tack själv du härliga dotter för helgen som var. Måndagen segade sig fram och bara vetskapen om att natten före endast inneburit ca 4 timmars sömn gjorde den näst intill outhärdlig. Dock var kvällen innehållsrik med städning och diverse plock i badrumsrenoverarnas spår.
Minns mina ord när du själv kommer i den situationen att det finns nästan inget bättre än att besöka sina barn, när de blivit vuxna. Det som förundrar mig är eran förmåga att smälta in på nya ställen och ta tillvara de möjligheter som ges i livets olika krumbukter. Igår var det träning med påföljande värktablett på natten för att stå ut med axeln. Tack för tipset med ny kombination. Ikväll var det uppvaktning av din svåger (blivande) i Umeå, mmm gott fika och så den rolige lille Vidar. Nu är det dags för sängen och min nya Fitness tidning! Kramar Modern