onsdag 14 november 2012

Rymmare

Igår blev det hektiskt efter jobbet. Jag som planerat att ta en fika och lämna ett intyg till en arbetskollega fick snällt ställa in det då Kattis ringde och berättade att hästarna rymt från sin hage. Vad som hänt vet vi fortfarande inte då mörkret hunnit lägga sig när hästarna rymde. Men mest troligt verkar det som att någon eller något tagit sig in i hagen längst ner då flera stolpar var trasiga in mot hagen. Hästarna har nog blivit väldigt rädda och sprängt hagen ut genom grinden som också var trasig. Med hjälp av personer från grannstallet hittade vi hästarna relativt långt hemifrån på en åker i mörkret (riktigt tur att dem hittades!!). Med diverse stelheter och småsår verkade igårkväll alla hästarna klarat sig relativt bra, men vi får väl se idag efter en natt i vila...
Inte nog med bråttom hem, se om hästarna, pyssla pyssla pyssla, så lyckades Bobby tjonga sönder mina brillor precis innan jag skulle säga God natt. En olycka såklart, men otroligt onödigt. En dag som kunde varit bättre helt enkelt.
Idag ska förhoppningsvis Bobby klippas så att han slipper svettas så på våra ridturer, hagen ska ses över och Xavi ska vintertvättas. Kanske blir den här dagen liiiite bättre..

Inga kommentarer: